Kérdezze élőben munkatársunkat itt!
Viacom Informatikai Kft / Viacom Informatics Ltd.
Viacom Informatika, Tárhely, webhoszting, domain, szerver bérlés, elektronika
Szolgáltatásaink
 • Viacom Informatikai Kft.
  Deák Ferenc utca 17.
  H-2360, Gyál
 • Tel.:
  +36 (1) 348-5000
 • Adósz.: 13810359-2-13
  OTP 11713005-20401379
 • Ügyféladmin:
 • Hivatalos domain regisztrátor
  Cylex Tudakozó Silver Díj ESET Nod32
  Maestro kártyaelfogadás MasterCard kártyaelfogadás
  Visa kártyaelfogadás Visa Electron kártyaelfogadás
  RIPE Elektronikus számlahitelesítés
  ipv6 ready
  Biztosítási partnerünk

Viacom Informatikai Kft.

Cégünk 2006-ban alakult olyan fiatal mérnökökkel, akiknek külön-külön de együtt is szakmai múltja és sikerei 2001-ig nyúlnak vissza. Munkatársaink évek óta jelen vannak az informatika és elektronika rohamosan fejlődő világában, tapasztalataik lefedik a mindennapos informatikai karbantartási feladatok körétől egészen az oktatásig a legszélesebb spektrumot. Fontosnak tartjuk azt, hogy szolgáltatásaink világszínvonalúak legyenek és ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek. A minőség megvalósítása sok esetben nagy befektetéseket igényel, ezért bátran állíthatjuk, hogy a legtöbb versenytársunkhoz képest versenyképesebb hardver, szoftver és tapasztalatbázissal rendelkezünk. Sajnos sok versenytársunk hibásan állapítja meg szolgáltatásainak árát, evvel megtéveszti leendő ügyfeleit, idővel pedig mindketten becsapva érzik magukat, hiszen nem azt kapják a másik féltől, amit elvártak. Mi felvállaljuk azt a tényt, hogy nem vagyunk a legolcsóbbak, talán még olcsók sem, ellenben technikai hátterünk és tapasztalataink folyamatosan az Ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Szakmai tevékenységünk köre igen széles, habár célunk elsősorban internetes tartalmakhoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, valamint ügyfeleink internetes megjelenésének segítése, webfejlesztés, szoftverfejlesztés. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk technikai hátterünk fejlesztésére, kizárólag csak minőségi szervereket használunk, világszínvonalú szoftverek használatával, valamint nem utolsó sorban fejlesztettük elektronikai és hálózatszerelési eszközparkunkat is.

Az általunk fejlesztett és üzemeltetett rendszerek teljesítménye mellett fontos szempont számunkra azok biztonsága is. Tapasztalatunk alapján több hazai és külföldi szolgáltató által használt és elterjedt ügyfélmenedzselő és adminisztrációs rendszerek számos biztonsági rést és az ügyfelek számára felesleges megoldást tartalmaznak, így számunkra öröm, hogy azon kevés hazai vállalkozás közé tartozunk, akik rendszereik üzemeltetését saját fejlesztésű szoftverekkel látják el. A saját fejlesztéseknek köszönhetően szinte minden kihívásnak eleget tudunk tenni, legtöbb esetben sokkal jobb feltételek mellett, mint ahogy egy-egy dobozos termék megvásárlásával tehetnénk.

Vállaljuk Linux alapú szerverek fejlesztését és üzemeltetését szerverközpontban és ügyfeleink telephelyein is. Vállaljuk továbbá vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezését, kivitelezését, fejlesztését és karbantartását. Az utóbbi években egyre több kis- és középvállalkozás tisztelt meg minket bizalmával, így kiépített hálózatukat az iroda minden rendszerével együtt üzemeltetjük és karbantartjuk. Kiskereskedelmi szolgáltatásainknak köszönhetően ügyfeleink eszközbeszerzését és garanciális ügyintézését is el tudjuk látni.

Szakmai vonalunkat erősíti az elektronikai rendszerek javításában és tervezésében, igény szerint kis szériás gyártásában szerzett sokéves tapasztalat, valamint megrendelőink elégedettsége. Egyedi megállapodás alapján vállaljuk mikrovezérlős készülékek teljes igényre szabott megvalósítását, az elmélettől a sorozatgyártásig és programozásig. Nem riadunk vissza az új kihívásoktól sem, munkatársaink folyamatosan bővítik ismereteiket a világon egyre gyorsabban megjelenő új technológiák iránt, egyaránt a szakma szeretete és az adott feladatoknak köszönhetően. Büszkék vagyunk arra, hogy egyes termékeink az évek alatt több tízezres eladott darabszámot értek el!

Évről-évre fejlődő infrastruktúrával és szakmai tudással állunk ügyfeleink rendelkezésére, reméljük Te is megtisztelsz bizalmaddal!

Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Elérhetőség | Adatvédelem | Letöltések
(c) 2018. Viacom Kft. | Tárhely, Domain, VPS Szerver, Dedikált szerver