Szerver és VPS megoldásokról kérdezzen itt!
Viacom Informatikai Kft / Viacom Informatics Ltd.
Viacom Informatika, Tárhely, webhoszting, domain, szerver bérlés, elektronika
Szolgáltatásaink
 • Viacom Informatikai Kft.
  Deák Ferenc utca 17.
  H-2360, Gyál
 • Tel.:
  +36 (1) 348-5000
 • Adósz.: 13810359-2-13
  OTP 11713005-20401379
 • Ügyféladmin:
 • Hivatalos domain regisztrátor
  Cylex Tudakozó Silver Díj ESET Nod32
  Maestro kártyaelfogadás MasterCard kártyaelfogadás
  Visa kártyaelfogadás Visa Electron kártyaelfogadás
  RIPE Elektronikus számlahitelesítés
  ipv6 ready
  Biztosítási partnerünk

VPS - Virtuális szerver szolgáltatás

VPS

Szerver bérlés/VPS szolgáltatás áraink:

Szolgáltatás/csomag VPS 20 VPS 50 VPS 120
Tárterület (RAID60, SAS rendszerű háttértáron) 20 GByte 50 GByte 120 GByte
RAM 256 MByte 512 MByte 512 MByte
CPU-k száma 1 1 2
CPU típusa Opteron 32/64bit
Hálózat 100MBit/s 100MBit/s 100MBit/s
IP címek száma 1 2 2
Árak
Havidíj (határozatlan időre) 14 760Ft
(nettó 11 622Ft)
18 821Ft
(nettó 14 820Ft)
32 690Ft
(nettó 25 740Ft)
Havidíj (1 éves szerződés esetén) 13 175Ft
(nettó 10 374Ft)
16 444Ft
(nettó 12 948Ft)
28 826Ft
(nettó 22 698Ft)
Bővítési lehetőségek
További IP címek (/hó/IP) 3 175Ft (nettó 2 500Ft)
Tárterület bővítés (/hó/10GByte) 7 493Ft (nettó 5 900Ft)
Memória bővítés (/hó/512MByte) 5 080Ft (nettó 4 000Ft)

Amennyiben a fenti csomagok közül nem találtál megfelelőt, kérd egyedi ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

Az oldalon feltüntetett árak bruttó (27%-os áfás) árak és Magyar Forintban értendők (tájékoztató jelleggel a nettó árakat kékkel jelöltük).

Közvetített nemzetközi szolgáltatások esetén az feltüntetett árak a mindenkori valutaárfolyamoktól függően változnak, számlázásuk a szolgáltatás fordulójakor napi árfolyamon történik.

Minőségi garancia!

Mi nem adunk zsákbamacskát! Ha úgy ítéled meg, hogy szolgáltatásaink nem megfelelőek a számodra, az első hónapban minden kötelezettség nélkül felmondhatod azt! Természetesen a szerződés megkötése után sem szeretnénk "elkényelmesedni", így ha a jogos elvárásaidat nem tudjuk teljesíteni bármikor élhetsz a szerződés 30 napos felbontásával.

Mikor érdemes VPS-re váltani?

Ha úgy érzed, hogy az osztott webhoszting szolgáltatások már nem nyújtanak elegendő teljesítményt, például ha abban a szerencsés esetben vagy, hogy weblapjaid igen magas látogatószámmal rendelkeznek, akkor neked a virtuális szerver szolgáltatást ajánljuk!

Anélkül, hogy költséges hardver vásárlásba kezdenél, a virtuális szerver (VPS) szolgáltatás által nyújtott rendkívül rugalmas lehetőségekkel saját igényeidnek megfelelően tudod beállítani új szerveredet és szolgáltatásaidat akár pár órán belül! Megbízható nagyteljesítményű szervereink szavatolják, hogy szolgáltatásaink igényeidet teljes mértékben kielégítsék.

Figyelem! A virtuális szerver szolgáltatásainkat olyan egyedi igények esetén javasoljuk, amelyeket a megszokott tárhely szolgáltatásokkal nem lehet megoldani, például egyedi alkalmazások futtatásának igénye vagy a megosztott erőforrásokon felüli igények esetén. Célunk Ügyfeleink számára versenyképes áron, minőségi szolgáltatásokat nyújtani. Kérünk Titeket, hogy VPS szolgáltatások igénybe vétele előtt mindenféleképpen vegyétek igénybe ingyenes tanácsadásunkat! Szolgáltatásainkat kizárólag legális célú felhasználáshoz biztosítjuk, annak a garanciájával, hogy hálózatunk minden körülmények között kizáróan legális és biztonságos munkakörülményeket nyújt ügyfeleink számára.

Miben különbözik a virtuális szerver egy fizikai géptől?

A mai korszerű szerver gépek teljesítménye még egy meglehetősen nagy látogatottságú oldal kiszolgálásához szükséges teljesítménynél is jóval nagyobb teljesítményt nyújtanak. Egy túlméretezett szerver az idejének több, mint 90%-át üresjárással tölti, de ebben az esetben is magas a szerver energiafelvétele, ami az üzemeltetésnél jelentős havi szintű költségnövelő tényező lehet. A virtuális szerver (VPS) szolgáltatás igénybevétele esetén egy nagyteljesítményű szerver erőforrásain több kisebb, úgynevezett virtuális gép osztozik, ezzel is sokkal hatékonyabban felhasználva a szükséges energiát. Virtuális szerver bérléssel nem csak energiát, hanem pénzt is spórolsz!
Cégünk a VMware ESX VSphere virtualizációs megoldásait használva nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinkek. Az így kialakított virtuális szerver gépek olyan környezetet képeznek, hogy használójuk számára szinte észrevehetetlen, hogy valójában nem egy fizikai gépen üzemelteti operációs rendszerét és tetszőlegesen telepített és konfigurált szoftvereit.

Miért jobb, ha egy virtuális gépet használok egy saját dedikált számítógép helyett?

A kérdésre pár mondatban válaszolunk:

 • Nem kell azon gondolkoznod, hogy milyen szervert vásárolj. Egy komolyabb és megbízható szerver ára elérheti vagy akár bőven túl is lépheti az egymillió forintot, bővítése csak szintén drága alkatrészekkel oldható meg.
 • Amennyiben egy bizonyos erőforrás (processzorteljesítmény, memória, stb.) kevésnek bizonyul a használat során, nem kell hosszú percekre szüneteltetni szolgáltatásokat, a virtuális gépek ilyenfajta módosítása pár pillanat alatt megtörténik.
 • Nincs probléma esetleges hardver meghibásodásokkal, hiszen azok elhárítását mi végezzük.
 • A szolgáltatás árában biztosítjuk a szerver nagy sávszélességű internetelérést is.
 • Ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy szervered mindig elérhető és menedzselhető legyen.

Milyen bonyodalommal jár a saját virtuális szerver a hagyományos webhoszting szolgáltatással szemben?

A webhoszting szolgáltatással egy kész megoldást kapsz, a webhoszting szolgáltató végzi helyetted az operációs rendszer telepítését, szolgáltatások beállítását, finomhangolását, frissítését. Mivel a virtuális szerver (VPS) szoláltatás esetében saját szerver géppel rendelkezel, az operációs rendszer és az azon futó szolgáltatások telepítését, beállítását is neked kell végezned. A webhoszting szolgáltatáshoz képest azonban előny az, hogy rendszergazdai jogaid vannak a gépeden, tehát saját igényeid alapján állíthatod azt be, és pontosan tudod azt is, hogy mennyi erőforrás áll a rendelkezésedre.

A virtuális szerver szolgáltatásokhoz igényelhetsz rendszergazdai támogatást is cégünktől, ebben az esetben a rendszer telepítését, beállításait a mi szakembereink végzik az igényeidnek megfelelően.

Felhasználási feltételek

Szolgáltatásainkat kizárólag legális célokra lehet felhasználni. Szolgáltatásainkon keresztül tilos bármiféle illegális tartalom megosztása, vagy megosztásának elősegítése. Tilos továbbá bármilyen olyan tevékenységre felhasználni, ami törvénybe ütközik vagy mások érdekeit sérti, beleértve a kéretlen levelek küldését is. Minden ügyfelünk joggal várja el, hogy szervere olyan infrastruktúra tagja legyen, ahol legális tevékenységében sem más ügyfél sem a hálózat ellen irányuló támadás vagy korlátozás nem akadályozza. A cégünk által üzemeltetett IP tartományok semmiféle tiltólistán nem szerepelnek, ezt a fenti szabályoknak betarttatásával szavatoljuk. A felhasználási feltételek vagy a netikett megsértése a virtuális szerver bérlés szolgáltatás azonnali felfüggesztéséhez vezet! A virtuális szerver szolgáltatás nem kifejezetten alkalmas játékszerverek futtatására, illetve nem is tekinthető költséghatékony megoldásnak ezért szolgáltatásunkat ilyen célú felhasználásra nem javasoljuk.

Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Elérhetőség | Adatvédelem | Letöltések
(c) 2018. Viacom Kft. | Tárhely, Domain, VPS Szerver, Dedikált szerver