Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarhely:levelezes:levelezoprogramok:webmail

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
tarhely:levelezes:levelezoprogramok:webmail [2017/08/20 16:12]
viacomkft
tarhely:levelezes:levelezoprogramok:webmail [2017/08/20 16:15] (aktuális)
viacomkft
Sor 11: Sor 11:
   * Ha a levelezőprogramodban POP3 mód van beállítva,​ akkor a webmail csak azokat a fogadott leveleket mutatja majd, amiket akkor kaptál amikor a levelezőprogramod ki volt kapcsolva, azaz nem töltötte le még a leveleket. Láthatóak lesznek továbbá a webmail-ből küldött levelek is, de ezeketet később nem lehetséges áttölteni a POP3-as beállítású levelezőprogramodba.   * Ha a levelezőprogramodban POP3 mód van beállítva,​ akkor a webmail csak azokat a fogadott leveleket mutatja majd, amiket akkor kaptál amikor a levelezőprogramod ki volt kapcsolva, azaz nem töltötte le még a leveleket. Láthatóak lesznek továbbá a webmail-ből küldött levelek is, de ezeketet később nem lehetséges áttölteni a POP3-as beállítású levelezőprogramodba.
   * Küldeni minden esetben lehetséges a webmail felületen át.   * Küldeni minden esetben lehetséges a webmail felületen át.
-  * levelezőprogramban ​megszokott és gyűjtött címjegyzék nem használható automatikusan a webmail felületen, ennek beállítására nincs mód.+  * Az asztali vagy mobilos ​levelezőprogramban gyűjtött címjegyzék nem használható automatikusan a webmail felületen, ennek beállítására nincs mód.
tarhely/levelezes/levelezoprogramok/webmail.txt · Utolsó módosítás: 2017/08/20 16:15 szerkesztette: viacomkft