Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarhely:levelezes:fwd-alias

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

tarhely:levelezes:fwd-alias [2017/12/07 14:38]
viacomkft létrehozva
tarhely:levelezes:fwd-alias [2017/12/07 14:39] (aktuális)
viacomkft
Sor 3: Sor 3:
   * Keresd meg az [[https://​e-tiger.net|adminisztrációs rendszerben]] az adott felhasználó beállításait   * Keresd meg az [[https://​e-tiger.net|adminisztrációs rendszerben]] az adott felhasználó beállításait
   * A "​levelezés"​ rész alatt állítható be a levelek továbbítása megadott címekre.   * A "​levelezés"​ rész alatt állítható be a levelek továbbítása megadott címekre.
-  * Amennyiben a továbbítás ​mezőben megadásra került egy vagy több e-mail cím (vesszővel elválasztva több is megadható),​ akkor a levelek kizárólag oda kerülnek továbbításra,​ az adott postafiókban a levélből nem marad másolati példány. Így lehetséges e-mail alias-okat (álneveket) létrehozni.+  * Amennyiben a "​levelek továbbítása ide" ​mezőben megadásra került egy vagy több e-mail cím (vesszővel elválasztva több is megadható),​ akkor a levelek kizárólag oda kerülnek továbbításra,​ az adott postafiókban a levélből nem marad másolati példány. Így lehetséges e-mail alias-okat (álneveket) létrehozni.
   * Ha különböző e-mail címeket szeretnél alias-ként használni a fiókodhoz, akkor mindegyik alias címet vedd fel külön felhasználóként a tartományod alá, és állítsd be a levelek továbbítását arra a fiókra, aminek az alias-aként szeretnéd használni!   * Ha különböző e-mail címeket szeretnél alias-ként használni a fiókodhoz, akkor mindegyik alias címet vedd fel külön felhasználóként a tartományod alá, és állítsd be a levelek továbbítását arra a fiókra, aminek az alias-aként szeretnéd használni!
   * A "helyi másolat továbbításkor"​ opció használatával a továbbított levélről egy példány az aktuális postafiókban is megmarad, ezt lehet akár archiválási célokra is használni.   * A "helyi másolat továbbításkor"​ opció használatával a továbbított levélről egy példány az aktuális postafiókban is megmarad, ezt lehet akár archiválási célokra is használni.
tarhely/levelezes/fwd-alias.txt · Utolsó módosítás: 2017/12/07 14:39 szerkesztette: viacomkft